*Czytając kartkę, otwieram drzwi i wychodzę z domu, oglądam ludzi którzy są w krainie. Zaczynam podróż do farmy i co chwile spoglądam na niebo*
*Hm, spoglądając na dzika, wchodzę na drzewo i skacząc po drzewach skaczę do celu...*
*Gdy sobie to uświadomiłem, zeszkoczyłem z drzewa i idąc normalnie w celu wyjmuję katanę*
*Wówczas szukam farmera lub jakiegoś zniszczonego płotu. Gdy coś znalazłem, ruszam do niego i mówię - Dzień dobry, a więc co mam konkretnie zrobić?
Farmer ściągnął czapkę.
-Dzień dobry chłopcze ciebie przysłał lider Hikari? Jeżeli tak to musisz naprawić wszystkie płoty.
Podczas tego kiedy zmierzałeś do farmera zauważyłeś ,że wszystkie płoty są w zaniedbanym stanie
* A więc biorę skrzynkę lub coś w tym stylu jeśli jest obok farmera, i próbuję naprawić każdy płot...*
*Po chwili na chwilke się zatrzymuję i zdmuchuje grzywkę z oczu, próbuję skoncentrować chakrę w ciele żeby szło mi to równo i starannie. Po chwili nawet widać CS nieba, które się aktywowało, dzięki temu praca idzie mi trochę szybciej. Podczas naprawy płotów rozglądam się czy nikt nieznajomy nie idzie.*
*Słuchając farmera, uśmiecham się i drapie się po głowie, myśląc o Gennin'ie który mi dał kartkę zdmuchuję grzywkę i naprawiam płoty, po chwili z powodu upału zdejmuję koszulę...*